Το δικηγορικό γραφείο ΣΟΥΣΟΥΡΑ παρέχει νομικές υπηρεσίες στην πόλη της Θεσσαλονίκης πλέον των 30 ετών, έχοντας ταυτόχρονα έντονη παρουσία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και κυριότερα στην Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Χρήστο Δ. Σουσούρα, τέως Αντιστράτηγο της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης και από το 2004 έχει αναληφθεί από τους παρόντες partners Ευριπίδη και Δημήτριο Σουσούρα.

 

Η σταθερή αύξηση του αριθμού των χειριζόμενων υποθέσεων και η διεύρυνση του αντικειμένου των υποθέσεων που αναλαμβάνουμε, κατέστησε αναγκαία την επί 3 φορές μετεγκατάστασή μας σε νέες, μεγαλύτερες και πιο εξοπλισμένες εγκαταστάσεις. Πλέον η έδρα μας βρίσκεται στους νέους ιδιόκτητους χώρους μας, στον 5ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Εγνατία 117.

 

Η λειτουργία του γραφείου μας βασίζεται στα πρότυπα του “private banking”, της ιδιωτικής και προσωποποιημένης δηλαδή παροχής νομικών υπηρεσιών κατά την οποία η παροχή νομικών υπηρεσιών γίνεται αποκλειστικά από τους partners του γραφείου, Ευριπίδη και Δημήτριο Σουσούρα. Οι συνεργάτες του γραφείου λειτουργούν επικουρικά στους partners και ο πελάτης πάντα ενέχεται αποκλειστικά με τους partners σε όλα τα στάδια διεκπεραίωσης κάθε υπόθεσης, από την πρώτη συνάντηση μέχρι και την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Θεμελιώδης αρχή μας είναι ότι ο πελάτης θα λαμβάνει τις υπηρεσίες του προσώπου που επέλεξε, χωρίς καμία «μεταβίβασή» του σε συνεργάτες που δε γνωρίζει και δεν επέλεξε. Έτσι, στο γραφείο μας έχουμε δημιουργήσει ένα ευέλικτο σχήμα παροχής νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όπου η σχέση με τους πελάτες μας είναι προσωπική και ανοιχτή ανά πάσα στιγμή.

ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

  • image3
  • IMG_1822
  • image2 copy
  • image1 copy
  • image1
  • etairia_01